NIEUW IN DE SALON MICRONEEDLING: De behandeling voor rimpels, littekens, pigmentvlekken en nog veel meer. Meer informatie. 

BEREID JE HUID GOED VOOR OP DE HERFST!
Na de zon, zee, strand en airco kan onze huid wel weer een oppepper gebruiken dit najaar. Speciaal daarvoor heb ik een leuke aanbieding: bij aankoop van een RETINOL C+ SERUM ontvang je de RE-NEWING+ OIL t.w.v. €32,90 cadeau!
Het RETINOLC+ serum is een echte vitamineboost voor de huid. Een fijne vitaminemix met onder andere Vitamine C heeft huidherstellende en kalmerende stoffen en helpt daardoor de zonbeschadigde huid herstellen. Zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid worden verminderd.
Meng de rijke RE-NEWING OIL+ door de SILK+, een masker of 24H crème. Over het algemeen wordt de huid in de herfst en winter wat droger. De huid heeft dan meer behoefte aan rijkere producten. Deze anti-aging aromatische olie met vitamine E en arganolie voedt intensief en verstevigt en stimuleert celvernieuwing maximaal.
Hallo zijdezachte huid!

RESET YOUR SKIN TREATMENT, kies het beste voor jouw huid!

Heb jij al kennis gemaakt met het nieuwe merk IK SKIN PERFECTION?
Speciaal voor jou is deze aanbieding samengesteld om jouw huid te resetten en kennis te maken met IK!

Drie keer voordeel voor maar €79 euro! (Wat houdt het in?)

1. Boek een kennismakingsbehandeling van IK RESET YOUR SKIN.
2. Ontvang GRATIS de basis van je thuisverzorging: een goede (full size!) 24H crème.
3. Én ontvang de RESET YOUR SKIN BOX! *

*De Reset Skincare box bevat een reiniging SILK+ , een dieptereiniging SCRUB+  een serum HYALURON+  en een gezichtsmasker DOUBLE+. Deze box bevat alle producten die je nodig hebt om je huid terug te laten keren naar haar natuurlijke basis!
Reset skincare box

 

ikskin-nieuw
elleebana
bkate-logo
ung-cosmetics