IK SKIN PERFECTION MINI HOME TREATMENT SET.

Het is een rare tijd. Je bent veel thuis en maakt je misschien zorgen over wat nog komen gaat. Hoe heerlijk is het om even een moment voor jezelf te hebben waarin je totaal kunt ontspannen en je huid maximaal kunt verbeteren? IK Skin Perfection biedt jou dit moment met een Mini Home Treatment. Kijk hoe jij thuis kunt werken aan een gezonde en stralende huid.

De IK Skin Perfection Mini Home Treatment voor een gezonde huid en stralende glow start met een heerlijk reinigingsritueel. De SILK+ gebruik je voor een voor een frisse, schone en ultrazachte huid. Om je teint te verbeteren en huidoneffenheden te egaliseren, scrub je de huid vervolgens met de vi- taliserende SCRUB+. Een speciaal MASKERMOMENT MET HET RODE WIJN COLLAGEEN MASKER zorgt voor een zachte, stralende huid met minder rimpeltjes en een frisse opslag. Een echte oppep- per voor je huid! Het HYALURON+ serum hydrateert de huid maximaal en zorgt voor een bijdrage aan het herwinnen van de juiste vochtbalans en stevigheid van de huid. Als afsluiter biedt de RELIFT+ 24 H Cream ultiem comfort. Deze rijke crème draagt bij aan het vertragen van het verouderingsproces en een verbeterde huidstructuur.

Geeft je huid thuis de aandacht die ze nodig heeft en brengt je huid in optimale conditie!

€32,50


RESET YOUR SKIN TREATMENT, kies het beste voor jouw huid!

Heb jij al kennis gemaakt met het nieuwe merk IK SKIN PERFECTION?
Speciaal voor jou is deze aanbieding samengesteld om jouw huid te resetten en kennis te maken met IK!

Drie keer voordeel voor maar €79 euro! (Wat houdt het in?)

1. Boek een kennismakingsbehandeling van IK RESET YOUR SKIN.
2. Ontvang GRATIS de basis van je thuisverzorging: een goede (full size!) 24H crème.
3. Én ontvang de RESET YOUR SKIN BOX! *

*De Reset Skincare box bevat een reiniging SILK+ , een dieptereiniging SCRUB+  een serum HYALURON+  en een gezichtsmasker DOUBLE+. Deze box bevat alle producten die je nodig hebt om je huid terug te laten keren naar haar natuurlijke basis!
Reset skincare box

 

ikskin-nieuw
elleebana
lycon-wit
bkate-logo
dyotics-logo