Gezichtsbehandeling

IK Skin Perfection

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.

Specialisatie’s

Microneedling

Microneedling is één van de meest effectieve behandelingen voor langdurige collageen-opbouw. Met behulp van de mesopen worden er kleine micro-kanaaltjes in de huid gemaakt, die door het lichaam zelf gesloten worden met nieuw collageen. Het resultaat: een gladdere huid met minder lijntjes en meer veerkracht en elasticiteit.

Biopeeling

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

IK PEEL SYSTEEM

Het IK Skin Perfection Organic Peel System bestaat uit een uniek peelingsysteem. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.

Tele’way

Heb je je altijd al geërgerd aan rode adertjes (couperose), pigmentvlekjes of andere huidoneffenheden? Met de Tele’way ben je in slechts enkele minuten verlost van jouw huidprobleem! De behandeling is kort en heeft een verbluffend en direct resultaat. Het kent geen bijwerkingen en is tevens (nagenoeg) pijnloos.

IK Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen met als doel duidelijk zichtbare huidverbetering. Waar de meest voorkomende cosmetische gelaatsmassage gericht is op ontspanning en afvoer van afvalstoffen, is de bindweefselmassage een actieve massage. Door middel van diverse stevige massagegrepen wordt de doorbloeding gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel opgewekt.

Brows & lashes

Dyotics henna brows

Henna brows zijn super populair en dat verbaast mij niets. Met brow henna krijg je namelijk heel strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt meegeverfd.

Elleebana wimperlifting

Een Elleebana wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder extensions aan te brengen

Visagie

Visagie

In de salon word er gewerkt met de make-up van PUNE, make-up om te kussen. Ontstaan uit liefde voor het Maastrichtste soigneren.

Bruidsmake-up

Laat nou net een mooie make-up ervoor kunnen zorgen dat jouw natuurlijke schoonheid naar voren wordt gehaald en je de grote dag extra ontspannen, maar zelfverzekerd kan beginnen.