FACIALS

Jouw huid naar een ander niveau brengen. Ontdek hier welke behandeling het beste bij jouw huid past! Ontspanning en huidverbetering staan centraal tijdens een gezichtsbehandeling.

Lees verder


Microneedling

Microneedling is één van de meest effectieve behandelingen voor langdurige collageen-opbouw. Met behulp van de mesopen worden er kleine micro-kanaaltjes in de huid gemaakt, die door het lichaam zelf gesloten worden met nieuw collageen. Het resultaat: een gladdere huid met minder lijntjes en meer veerkracht en elasticiteit.

Lees verder


Biopeeling

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Lees verder


PEEL SYSTEEM

Het Organic Peel System bestaat uit een uniek peelingsysteem. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.

Lees verder


Tele’way

Heb je je altijd al geërgerd aan rode adertjes (couperose), pigmentvlekjes of andere huidoneffenheden? Met de Tele’way ben je in slechts enkele minuten verlost van jouw huidprobleem! De behandeling is kort en heeft een verbluffend en direct resultaat. Het kent geen bijwerkingen en is tevens (nagenoeg) pijnloos.

Lees verder


Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen met als doel duidelijk zichtbare huidverbetering. Waar de meest voorkomende cosmetische gelaatsmassage gericht is op ontspanning en afvoer van afvalstoffen, is de bindweefselmassage een actieve massage. Door middel van diverse stevige massagegrepen wordt de doorbloeding gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel opgewekt.

Lees verder