Wat is bindweefselmassage?

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen met als doel duidelijk zichtbare huidverbetering. Waar de meest voorkomende cosmetische gelaatsmassage gericht is op ontspanning en afvoer van afvalstoffen, is de bindweefselmassage een actieve massage. Door middel van diverse stevige massagegrepen wordt de doorbloeding gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel opgewekt.

Naarmate wij ouder worden, wordt de lederhuid in onze huid dunner (en de opperhuid juist dikker). De elasticiteit en veerkracht nemen dan af. Wanneer de huid door bindweefselmassage extra wordt geprikkeld wordt er een versnelde celdeling in de huid gestimuleerd. Deze stimulatie van de doorbloeding zorgt voor een verbeterde aanvoer van voedingsstoffen, en het herstel van collagene en elastische vezels. De huid wordt voelbaar steviger en verklevingen (die rimpels veroorzaken) worden losgemasseerd. Dit zorgt voor een verjongend effect in de huid.

De resultaten van bindweefselmassage:

  • Zorgt voor een verbetering van de algehele huidconditie, egalere kleur
  • Er is een toename van de huiddoorbloeding met als gevolg een verbeterde toevoer van voedingsstoffen en zuurstof
  • Hierdoor wordt de celdeling gestimuleerd
  • Er vind een verbeterde collageen en elastine aanmaak plaats
  • Dit alles resulteert in een verjonging van de huidstructuur waarbij kleine rimpels vervagen (kraaiepootjes) en de huid steviger aanvoelt.

* Wil je meer weten over deze behandeling? Neem dan gerust even contact op voor meer informatie.

Prijs

Duur: 45 minuten
Prijs: €55,-