Wat is een Biopeeling en hoe werkt het?

De Biopeeling (ook wel kruidenpeeling genoemd) is een peeling op basis van algen, kruiden en zeewieren. Deze geweldige mix wordt ingemasseerd en zet de huid aan tot versnelde regeneratie (celvernieuwing) van binnenuit. Door het inmasseren van de peeling, wordt de huid tijdens de behandeling ook direct verdund en vrijgemaakt van dode huidcellen. Tevens word de huid intensief gevoed door de vitaminen en mineralen uit de algen, kruiden en zeewieren.

Deze intensieve behandeling is zeer geschikt bij een onzuivere huid, acne of acne-littekens, grove poriën of een grove huidstructuur, doffe (rokers-) huid, pigmentvlekjes en roodheden.

Wat gebeurt er na een Biopeeling?

Na de behandeling voelt de huid schoon en glad aan. Ook kan de huid een beetje rood kleuren en trekkerig aanvoelen. In de dagen na de Biopeeling kan de huid wat gaan schilferen en het trekkerige gevoel kan ook nog enkele dagen aanhouden. Tijdens deze fase is de huid hard bezig met het loslaten van meer dode huidcellen en het vernieuwen van de huid. Op deze manier komt na enkele dagen een stralende huid tevoorschijn.

Eenmalige behandeling of kuurverband?

Een eenmalige behandeling met de Biopeeling is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint.

Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Wat kan je bereiken met een Biopeeling?

  • Fijnere poriënstructuur
  • Gladdere huid, gladstrijken van lijntjes
  • Verhelderen van hyperpigmentatie
  • Verbeteren van het acne-huidbeeld
  • Kalmeren van een onrustige huid
  • Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

De Biopeeling van Salonnepro bevat geen waterstofperoxide. 

Prijs

Behandeling Prijs
Biopeeling € 77,50