Een fluweelzachte huid en een stralende glow!

Hoe we dat gaan bereiken? Met het IK Skin Perfection Peel System! In een steeds veranderde markt zien we dat fruitzuren steeds populairder worden om doeltreffend huidresultaat te behalen. Uiteraard hebben we voor thuisgebruik GLYCOL ACID+ en SALICYL ACID+, maar in de salon gaan we nét dat stapje extra doen om een nog mooie resultaat te behalen, dan is het IK Skin Perfection Peel System geweldig.

Het IK Skin Perfection Peel System bestaat uit een uniek peelingsysteem. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd. De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de conditie en wensen van de huid. Het IK Skin Perfection Peel System beschadigd de huid niet onnodig. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.

 

IK ORGANIC PEEL ACNE 45 min.

Reiniging, huidanalyse, peeling organic acid stap 1, onzuiverheden verwijderen, peeling stap 2B organic pumpkin, peeling stap 3 neutralisatie organic peeling stap 3, serum infusion, 24h crème, SPF50 en een huidavies voor thuis.

 

IK ORGANIC PEEL 60 min

Reiniging, huidanalyse, peeling organic acid stap 1, organic gommage peeling, organic peeling stap 2A, organic pumpkin peeling stap 2B, neutralisatie organic peeling stap 3, Destress peel off masker, serum infusion, 24h crème, SPF50 en een huidavies voor thuis.

 

Prijzen

Behandeling Prijs
IK ORGANIC PEEL ACNE 45 min. € 69,50
IK ORGANIC PEEL 60 min. € 89,50