Spontaan en vrolijk.

Marissa is altijd een spontane en vrolijke vrouw. Ik ga altijd met veel zin naar haar toe en kom altijd met een nog grote glimlach op mijn gezicht terug. Tijdens de behandeling is zij erg lief en maakt ze een leuk praatje met je. Ondanks dat ik niet elke 4 weken ga maar om de 8, kent zij mij al vrij goed en toont zij interesse in je. Marissa geeft je een vertrouwt en een veilig gevoel. Ze komt terug op de onderwerpen waarmee je met haar heb gecommuniceerd, dit maakt het naast de behandeling extra persoonlijk. Naast haar spontane en vrolijke houding, ben ik altijd super tevreden met het resultaat. Na de eerste keer dat ik geweest ben, wist ik dat ik daar elke 8 weken weer heen zou gaan. Marissa weet wat je wilt na de eerste behandeling, hierdoor voel je je niet als klant neergezet. Naast haar spontaniteit heeft ze een super leuke en mooie salon, hierdoor voel ik mijzelf altijd nog meer welkom. Als laatste heeft zij betaalbare prijzen voor een student zoals ik. Ik ben super blij met Marissa als schoonheidsspecialiste, ik zou geen andere meer willen!

Maatwerk.

Marissa geeft altijd op maat gesneden behandelingen.

Mooie salon.

Ik werd prettig ontvangen in de mooie salon. Mijn nagels zien er weer mooi uit.

Vriendelijk en zeer goede kwaliteit.

Altijd tijdens mijn bezoek aan Schoonheidssalon de Mooij, voel ik me altijd heel vertrouwd en veilig. Je wordt met open armen ontvangen, en natuurlijk door het coronavirus de handen reinigen en een mondkap op. Maar dat is helemaal niet erg, zijn we tenslotte al aan gewend. Je wordt vriendelijk en met zeer goede kwaliteit en een goede manier behandeld. Top!

Mooie nagels!

Ondanks de corona richtlijnen, is het super fijn dat je toch iets mag doen waar je weer vrolijk van wordt en dat heb ik vandaag mogen doen door m’n nagels in een mooie wintertint te mogen laten kleuren.

Super goed.

Super goed, leuk, lekker. Mooi verjaardags kado. Ga zo door.

Zeer kundig

Tevreden!

100% te tevreden.

Mijn huid straalt!

Bedankt voor de fijne behandeling, mijn huid straalt ervan. Ben ook erg blij met mijn wenkbrauwen en de natuurlijke producten die je gebruikt in je mooie rustgevende salon. Hoop ook zeker nog een keer terug te komen.

Kundig en aardig.

Na lange tijd weer naar een schoonheidsspecialiste geweest. Heb erg genoten van de behandeling . Marissa is erg goed met haar behandelingen en heeft veel verstand van de huid Was erg blij met haar ze is erg kundig en erg aardig Mijn huid voelt weer als nieuw Liefs Vera Gort.

Blij mee!

Onwijs bedankt. Ben er zo blij mee.

Klantvriendelijk en bekwaam.

Ik heb ervan genoten, Marissa weet de klanten op hun gemak te stellen, is klantvriendelijk en bekwaam.

Professioneel!

In haar erg mooie schoonheidssalon geeft Marissa op zeer professionele wijze o.a. heerlijke gezichtsbehandelingen, echt een cadeau voor jezelf!!

Heerlijk!

Heerlijk ontspannend.

Heerlijke behandeling.

Wat een heerlijke behandeling met prettige producten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooie en ruime salon.

Heel fijn. Lekker verzorgend en heerlijk ontspannend. Gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt. Wat een heerlijke mooie en ruime salon.

Genoten

Was heel fijn. Echt genoten!

Vriendelijk.

Vriendelijk en geïnteresseerd.

Super fijn!

Superfijn! Kom zeker terug!

Fijne behandeling!

Hele fijne behandeling gehad met duidelijke uitleg. Ik kom zeker terug!

Goed advies en fijne producten!

Ben helemaal Zen en mijn huid voelt heerlijk:) Goed advies en fijne producten!

Momentje voor mijzelf!

Net een heerlijke behandeling gehad van Marissa. Even een momentje voor mijzelf, zo net voor alle druktes van de feestdagen. #genieten!

Voelde mij op m’n gemak.

Ik was voor het eerst bij je in je salon. Het zag er keurig verzorgd uit. Zelf zag je er ook keurig uit. Ik voelde me op mn gemak bij je. Ik kom zeker nog eens terug.

Mooi resultaat.

Was gewoon weer mooi resultaat en gezellig !

Heerlijke behandeling.

Een heerlijke behandeling gehad!

Ontspannend.

Prima vriendelijke behandeling, heerlijk ontspannend.

Goed advies.

Heerlijke behandeling gehad met een goed advies dank je wel!!

Ontspannende behandeling!

Altijd heerlijk ontspannend zo’n behandeling!

Relax momentje.

Heel fijn en even een echt relax momentje.

Mooi resultaat!

Vriendelijk, professioneel en een mooi resultaat!

Zeer tevreden!

Ik ben altijd zeer tevreden over schoonheidssalon de Mooij. Van het maken van afspraken tot aan de behandelingen en het kopen van producten.
Ik kom er graag en heb er verder weinig aan toe te voegen:)! Tot snel